valby.klinik-kbh.dk: Klinik i Valbygårdsvej

Klinik i Valbygårdsvej

Valbygårdsvej Tæt beboet område lige ved Vestre Kirkegård. Det ligger super centralt med kort afstand til både Frederiksberg Vesterbro og Sydhavnen. Samtidig har man Frederiksberghave og Københavns Zoo mod nord, som er en af de mest populære parker i København. Fra haven kan man se Elefanterne i Zoo, hvis de befinder sig i deres udendørs areal. Skt. Annæ Gymnasium, samt Københavns Åbne Gymnasium ligger også i dette område, og udover tæt beboelse ligger der også virksomheder.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.